• Facebook

    Facebook

  • Ins

    Ins

  • Youtube

    Youtube

Jasa

10 + taun mobil ngarah pabrik lampu, FREE OEM / ODM jasa

  • pangalaman produk

    pangalaman produk

    10 taun + produsén dina bisnis cahaya dipingpin mobil.Bisa ngirim barang dina 24 jam.
  • OEM / ODM

    OEM / ODM

    FREE OEM / ODM jasa.Unggal bulan urang gaduh produk anyar nyebarkeun, Strong R&D ngembangkeun jasa.
  • Garansi 1-2 Taun

    Garansi 1-2 Taun

    Kami yakin pisan kana kualitas luhur sareng reliabilitas produk kami, janten kami nyayogikeun garansi 1-2 taun.

Tentang Kami

Téks ngeunaan perusahaan urang

  • pausahaan

Gawé ti saprak 2012

Pabrikan sareng supplier Foshan Car-refine Photoelectricity Co., Ltd. pikeun bisnis lampu mobil di Cina.Kami lokasina di Kota Foshan, propinsi Guangdong, Cina.Jalur produksi utama kami fokus kana lampu mobil LED, lampu LED, lampu kabut LED, lampu pungkur, lampu HID, HID jeung asesoris LED.Desain logo merek gratis, pakét OEM sareng logo percetakan laser gratis dina produk sayogi.Taya MOQ diperlukeun tur pangiriman gancang, urang bisa ngirim barang dina 24 jam (7 poé pangiriman ka Rusia ti gudang Rusia), barang anyar diropéa unggal bulan.AlI produk urang téh CE, sertipikat ROHS disatujuan.Kami mendakan tilu merek sapertos FSYLX, ROCKEYBRIGHT, FSTUNING sareng urang ogé tiasa nawiskeun jasa OEM / ODM.Kami gaduh Tim Panaliti & Pangembangan, sareng tim perdagangan internasional profésional.Bahan baku bohlam kami dipimpin chip nganggo chip CREE, PHILIPS, OSRAM impor.Kami parantos ngadegkeun hubungan anu saé ti Éropa, Amérika Kalér, pasar Asia Tenggara, kami gaduh sistem logistik anu sampurna, biaya transportasi anu murah sareng jasa saatos penjualan anu sampurna.

Kami dipercaya

Sertipikat produk

ce-Sertifikat
FYLX 5 7 8 9 CE EMC-sertipikat
KRF X 5 7 CE EMC-sertipikat
LED-ROHS-Sertipikat

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

pabrik-kantor